Blomkålspølsehorn

Opskrift 10 stk.
180 g. gulerod
400 g. blomkål
4 æg
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
30 g. hørfrø
60 g. havregryn
10 pølser
Sesamfrø
Hørfrø
Fremgangsmåde:
1. Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og blomkål meget fint.
2. Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.
3. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det og hørfrø i skålen. Lad dejen stå og “trække” i 15 min.
4. Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put ”dej” rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen.
5. Bag dem i cirka 25 minutter.
6. Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver blød. Server evt. med ketchup.