Blåbær cupcakes |
 |
50
g Smør |
85
g Sukker |
125
g Mel |
125
g Blåbær |
1 Æg |
0,5
dl yoghurt natural |
1
spsk Olie |
1
Nip
Salt |
1
tsk. Vanilje
ekstrakt |
1
tsk. Bagepulver |
½
Citron saft og skal |
|
|
Bagetid 20-25 min ved
200 g. |
Der er til 8
- 12
Cupcakes. |
|
Pisk sukker,
smør, olie og citronskal godt sammen, til det er lys og luftig. Tilsæt
yoghurt, æg, citronsaft og vanilje
ekstrakt, og pisk det godt sammen. |
Bland mel,
bagepulver og salt sammen i en anden skål, og bland i dejen med en
grydeske. |
Rør
forsigtigt blåbærrene i, og gem nogle til senere. |
Fyld dine cupcakes forme
med dejen, de skal være 2/3 fyldt op. |
Stik så de
sidste blåbær i toppen på cupcakesene. |
|
De smager
bedst når de er varme :-) |