Blåbær cupcakes

50 g Smør
85 g Sukker
125 g Mel
125 g Blåbær
1 Æg
0,5 dl yoghurt natural
1 spsk Olie
1 Nip Salt
1 tsk. Vanilje ekstrakt
1 tsk. Bagepulver
½ Citron saft og skal
Bagetid 20-25 min ved 200 g.
Der er til 8 - 12 Cupcakes.
Pisk sukker, smør, olie og citronskal godt sammen, til det er lys og luftig. Tilsæt yoghurt, æg, citronsaft og vanilje ekstrakt, og pisk det godt sammen. 
Bland mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål, og bland i dejen med en grydeske. 
Rør forsigtigt blåbærrene i, og gem nogle til senere.
Fyld dine cupcakes forme med dejen, de skal være 2/3 fyldt op.
Stik så de sidste blåbær i toppen på cupcakesene.
De smager bedst når de er varme :-)