Brownie cupcakes

Kage:
120 g Chokolade
115 g Smør
250 g Sukker
3 Æg
100 g Mel
½ tsk. Vanilje
1 Knivspids Salt
Smørcreme:
240 g. Smør
250 g. Flormelis
1 tsk. Vanilje essens 
Bagetid 20-25 min ved 170 g.
Der er til 15 Cupcakes.
Kage:
Smelt chokolade og smør over vandbad. Når det er smeltet lader du det køle af i nogle minutter.
Bland sukker i og pisk godt igennem med en elpisker.
Tilsæt vanilje og æg og pisk igen. Til sidst pisker du melet i og pisker herefter yderligere indtil blandingen er helt glat og ensartet i konsistensen.
Fyld dine cupcakes forme med dejen, de skal være 2/3 fyldt op.
Smørcreme:
Pisk Smør, Flormelis og Vanilje essens til cremen er let og luftig.