Tikka masala med kylling

500 g Kylling bryst 
225 g. Græsk yoghurt 
400 g Kokosmælk (en dåse)
4 spsk. Oliven olie
1 spsk. Limesaft
3 spsk. Koriander
1 tsk. Chilipulver
1 tsk. Gurkemeje
1 tsk. Salt
1 tsk. Ingefær
2 spsk. Hvidløgs pulver
400 g. Hakkede tomater (en dåse)
140 g. Tomatpuré (en dåse)
1 tsk. Garam masala 

Skær kyllingen stykkerne i stykker på 2,5 cm. Bland en marinade med græsk yoghurt, 1 spsk. ingefær, 1 spsk. hvidløgs pulver, 1 spsk. limesaft, 1 spsk. koriander, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. chilipulver og ½ tsk. garam masala. Kom kylling stykkerne i det, og lad det stå og marinere i 20 min. 

Brun kyllingen i gryden med 4 spsk. olie, tilsæt tomatpuré, hakkede tomat og kokosmælk. Krydder det med 1  spsk. hvidløgspulver, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. chilipulver og 1 spsk. koriander.
Server med et drys af ½ tsk garam masala og 1 spsk. koriander. Spises med ris og / eller Naan brød.