Gulerodskage
Kage:
2 Æg
200 g Sukker
125 g Smør
3 dl Gulerødder
175 g Mel
2 tsk Bagepulver
1 tsk Kanel
Ostecream:
200 g Flødeost
125 g Smør
125 g Flormelis
2 tsk Vanillesukker
Kage:
Smelt smøren, og stil til afkøling. Riv gulerødderne. Pisk æg og sukker, tilsæt smøren. Tilsæt gulerødder, mel, bagepulver og kanel, og bland det godt sammen.
Bages i 40 min på 200 grader. ( Har skulle havde 10 min. mere i min ovn. )
Ostecream:
Bland flødeost, smør, flormelis og vanillesukker sammen. Smøren skal stå ude, og være dejlig blød ellers er den umuligt at smør ud i cremen.
Smør ikke ostecremen på kagen, før den er kølet lidt ned.
PS. Der er til 12 cupcakes, og så skal de kun havde 15-20 min i ovnen.