Rød fløjls kage 
Kage:
250 g. Mel
½ tsk.  Salt
1 spk.  Kakao
115 g. Usaltet smør
300 g. Sukker
2 Æg
1 tsk.  Vanille extract
2,5 dl.  Kærnemælk
2 tsk. Natron
Efter behov Rød frugtfarve
Ostecream:
350 g. Piskefløde
200 g. Philadelphia Light flødeost
250 g.  Mascarpone ost
½ tsk. Vanille extract
115 g. Flormelis
Bages: 25-30 min. på 175 g. 
Kage:
Bland i en skål mel, Natron, salt og kakao, sæt til siden. 
Bland i en skål med håndmikseren smørret så det  er blødt. Tilsæt sukker og bland til det er luftigt. Tilsæt æggene et af gangen og miks det godt bagefter hvert æg. Skrap siderne på skålen. Tilsæt Vanille extract og bland det godt sammen.
Bland i målebægeret kærnemælken og frugtfarven sammen. Bland med håndmikseren på lav fart smør blandingen mens du skiftevis tilsætter lidt af kærnemælk blandingen og mel blandingen. I 3 omgange hvor du begynder og ender med mel blandingen.
Fordel det hurtigt ligeligt i 2 bageformer, og flad toppen af med spartlen. Bag i 25-30 min. i en forvarmet ovn.
Ostecream:
Bland med håndmixer flødeost og mascarpone sammen indtil det er rørt glat. Tilsæt vanille extract og flormelisen og bland sammen indtil det er rørt glat. 
Pisk piskefløden indtil den begynder at blive stiv. Bland med spartel  forsigtigt, men hurtigt noget af piskefløden i osteblandingen for at lysne det. Bland det sidst af flødeskummen  i to etaper. 
Hvis massen ikke er tyk nok til smør på, så dæk den til og put i køleskabet 1 times tid. 
Skær hver stykke kage igennem, så du har fire lag kage. Placere et lag kage på et fad, og smør oste cremen på. Forsæt med af sætte det skiftevis, til sidst smøre du osten på toppen og kanten. Du kan evt. putte kokosmel på.